Uke 19: Treningsplan

Uke 19: Treningsplan

Mandag; Egentrening ved Holmen kl 18.00.

Tirsdag; Ringtrening ved Lofotkraft kl 20.00.
Det blir tatt med bord og målestav. Skal prøve å få ordnet en liten høytaler også hvor vi kan spille av litt opprop og jubel for å simulere litt mer. Selv om du ikke skal stille ut din hund er dette en fin trening å benytte seg av.

Onsdag; Sosialisering og miljøtrening. Det blir kontakt, div øvelser som passering, innkalling ect, forskjellig underlag/ting for hunden å bryne seg på. Vi tar dette også ved Lofotkraft denne gangen pga vi medbringer litt utstyr så greit med lite trafikk, møtes kl 20.00.

Torsdag; Bytrening kl 20.00, møtes ved Holmen kjøpesenter. Vi går ned til sentrum samlet. Her deler vi oss i to grupper, og den ene blir sendt en annen vei for en ny variant av passering. Så tar vi noen øvelser på torget, og tusler deretter tilbake til Holmen.

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale.

På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Vi bruke vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt.

Husk belønning for hundene.

Stengt for kommentarer.