Uke 20: Treningsplan

Uke 20: Treningsplan

Mandag; Egentrening ved Holmen kl 18.00. Dette er en trening hvor man trener på det man selv ønsker, med andre rundt som forstyrrelser. Trenger man hjelp til noe så bare å rope ut, det er flere som gjerne stiller opp om man kan assistere med noe.

Tirsdag; Sosialisering og miljøtrening ved Lofotkraft kl 19.00. Det blir kontakt, div øvelser som passering, innkalling ect, forskjellig underlag/ting for hunden å bryne seg på. Bring gjerne med noe spennende for hundene å trå på, hoppe over, gå under eller sjekke ut.

Onsdag; Vi tar en rolig byvandring kl 20.00. Tusler rundt når ting har roet seg litt, og øver på kontakt å bygge selvtillitt hos hunden. Møtes ved Holmen kjøpesenter, og går derfra til sentrum.

Torsdag; Ringtrening ved Lofotkraft kl 19.00. Det blir tatt med bord og målestav. Skal prøve å få ordnet en liten høytaler også hvor vi kan spille av litt opprop og jubel for å simulere litt. Selv om du ikke skal stille ut din hund er dette en fin trening å benytte seg av.

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale. På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Vi bruke vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt. Husk belønning for hundene.

Stengt for kommentarer.