Uke 21: Treningsplan

Uke 21: Treningsplan

Mandag; Egentrening ved Holmen kl 18.00. Dette er en trening hvor man trener på det man selv ønsker, med andre rundt som forstyrrelser. Trenger man hjelp til noe så bare å rope ut, det er flere som gjerne stiller opp om man kan assistere med noe.

Tirsdag; Bytrening. Vi møtes ved Holmen kl 18.00. Herfra tusler vi en runde igjennom sentrum, så innom torget for noen få øvelser og tilbake til Holmen. Det blir også en rolig formiddagstur i byen om noen er ledig på dagtid. Vi møtes ved lekeplassen bak Amfi kl 12.00.

Onsdag; Ringtrening ved Lofotkraft kl 19.00. Målestav og bord blir medbringet. En siste innspurt før helgens utstilling. Selv om du ikke skal stille ut din hund er dette en kjempefin trening å delta på.

Torsdag; Markering av Hundens dag på torget kl 12. Det blir litt og drikke å bite på, oppvisning av lydighetsøvelser, goodiebags og fellestur blandt annet. Se egen post for mer info om dette.  Håper så mange som mulig tar turen innom.

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale. På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Vi bruke vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt. Husk belønning for hundene

Stengt for kommentarer.