Uke 23: Treningsplan

Uke 23: Treningsplan

Tirsdag; Egentrening ved VGS/Europris kl 18.00. Dette er en trening hvor man trener på det man selv ønsker, med andre rundt som forstyrrelser. Trenger man hjelp til noe så bare å rope ut, det er flere som gjerne stiller opp om man kan assistere med noe.

Onsdag; Miljøtrening kl 19.00 ved Lofotkraft . Vi trener en del kontakt, passering og lignende øvelser. Passer for alle aldre. Vi tar med gjenstander som hundene kan utfordres på. F.x en krakk, noe som lager lyder når de tråkker på det, noe ugjevnt å gå på. Ta gjerne med noe om du har.

Torsdag; Ringtrening kl 18.00 ved Lofotkraft. Dette går mest ut på å få kontakt med hunden, samt få den til å gå pent å bånd sammen med andre hunder. Oppfordrer alle til å bli med, selv om du kanskje ikke skal stille ut din hund så er det en god anledning for kontakttrening.

Søndag; Rundering/spor kl 11 på Kalle. Planlegg i forkant av treningen hva du ønsker å trene på ut ifra hvor erfaren din hund er. Har du lite/ingen erfaring med denne typen trening så oppfordrer jeg til å komme å observere og kanskje prøve din hund etter å ha sett noen av de andre hundene. Passer for både erfarne og uerfarne. Ta med sele, langline, en skikkelig kul leke eller verdens beste godbiter!

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale. På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Vi bruke vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt. Husk belønning for hundene.

Stengt for kommentarer.