Uke 25: Treningsplan

Uke 25: Treningsplan

Mandag; Egentrening ved Europris kl 18.00. Dette er en trening hvor man trener på det man selv ønsker, med andre rundt som forstyrrelser. Trenger man hjelp til noe så bare å rope ut, det er flere som gjerne stiller opp om man kan assistere med noe.

Tirsdag; Miljø/sosialiseringstrening kl 19.00. Vi møtes på torget og går en tur sammen. På denne turen utsetter vi hundene for ulike underlag, folkemasser og andre hunder.
Det er ikke ønskelig at hundene hilser på forhånd.

Onsdag: innkallingstrening på treningsbanen på Ørsnes kl 19. Vi trener på innkalling med ulike forstyrrelser i inngjerdet område. De som måtte ønske å ha hunden i bånd/langline kan godt gjøre det. Før treningen starter skal vi avtale hvilke hunder som skal være løse i inngjerdingen samtidig.dersom du skulle ønske å trene din hund alene, men å få innspill fra de andre så er det fult mulig! Husk å ta med bæsjeposer. Disse kan ikke kastes på klubbens treningsområde.

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale. På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Vi bruke vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt. Husk belønning for hunden.

Stengt for kommentarer.