Uke 26: Treningsplan

Uke 26: Treningsplan

Mandag; Egentrening ved Europris kl 18.00. Dette er en trening hvor man trener på det man selv ønsker, med andre rundt som forstyrrelser. Trenger man hjelp til noe så bare å rope ut, det er flere som gjerne stiller opp om man kan assistere med noe.

Tirsdag; Bytrening kl 19.00. Vi møtes ved Holmen og går en tur sammen i sentrum. Vi tusler litt rundt på forskjellig underlag, via folkemasser, har ro trening på torget, og eventuelt noen passeringsøvelser, og tusler så tilbake via Hurtigrutekaia.

Onsdag: Innkallingstrening på treningsbanen på Ørsnes kl 19. Vi trener på innkalling med ulike forstyrrelser i inngjerdet område. De som måtte ønske å ha hunden i bånd/langline kan godt gjøre det. Husk å ta med bæsjeposer. Disse kan ikke kastes på klubbens treningsområde.

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale. På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Vi bruke vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt. Husk belønning for hundene.

Stengt for kommentarer.