Uke 30: Treningsplan

Uke 30: Treningsplan

Mandag: Rallylydighet. Lofotkraft kl 20. Denne treningen er for nybegynnere! Rallylydighet går ut på at man følger en oppsatt bane med skilt. På disse skiltene står det skrevet hvilke øvelser som skal utføres(sitt, dekk, gå fot etc). Vi ønsker at alle som synes dette kan høres spennende ut kommer for å få prøve seg, det stilles ingen krav om erfaring! Opplæring/veiledning vil bli gitt.

Tirsdag: Byvandring kl 19.00. Vi møtes ved parken bak Amfi og rusler derfra ned mot torget hvor vi gjør noen ulike pssseringsøvelser. Det er også mulighet for å trene hundene på å gå på landganger, flytebrygga o.l.

Torsdag: Ringtrening ved Lofotkraft kl 20.00. Dette er en trening som passer for alle. Det er en fin anledning for å trene kontakt med hunden din blandt andre hunder, selv om du ikke ønsker å stille ut din hund. Her er det mulig å få hjelp/innspill fra de andre.
Oppfordrer alle til å delta, jo flere – jo bedre trening for de som skal stille ut.

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale. På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Vi bruke vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt. Husk belønning for hundene.
Vipps nr 84188.

Stengt for kommentarer.