Uke 33: Treningsplan

Uke 33: Treningsplan

Mandag: Egentrening med Europris kl 19.00. Dette er en trening uten fastsatt opplegg, her kan man trene på hva man måtte ønske med ulike forstyrrelser rundt. Dersom du skulle ha noe du ønsket å trene på, men ikke vet hvordan du skal gå fram så er det andre der som man kan rådføre seg med. Alle aldre og nivåer kan trene her.

Tirsdag: Fellestur fra Cirkle K kl 19.00. Dette er en treningen hvor hundene ikke skal hilse, mens vi går en rolig tur sammen. Vi trener på kontakt, ro og harmoni rundt andre hunder. Denne turen blir nok i lengste laget for dem ynsgte valpene. Ellers er det ikke noe store krav til ferdigheter.

Torsdag: Miljøtrening ved Lofotkraft kl 19.00. Her setter vi opp en liten løype med forskjellige ting, underlag og greier så hundene får bryne seg litt på. Hundene skal ikke hilse/leke her heller, men være med andre rundt å jobbe med sin eier. Ta gjerne med noe morsomt til løypen. Passer fint for alle aldre og nivåer.

Husk kort lenke, og belønning for hundene på alle treningene, samt hundeposer.

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale. På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Så vennligst vent med sånt til etter endt trening om noen ønsker dette. Vi bruker vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt. Husk belønning for hundene.
Vipps nr 84188

Stengt for kommentarer.