Uke 33: Treningsplan

Uke 33: Treningsplan

Da var vi endelig i gang igjen! Her er treningsplan kommende uke.

Mandag: Egentrening med Europris kl 19.00. Dette er en trening uten fastsatt opplegg, her kan man trene på hva man måtte ønske med ulike forstyrrelser rundt. Dersom du skulle ha noe du ønsket å trene på, men ikke vet hvordan du skal gå fram så er det andre der som man kan rådføre seg med. Alle aldre og nivåer kan trene her.

Tirsdag: Ringtrening ved Lofotkraft kl 19! Dette er en trening rettet imot utstilling, men vil alikevell oppfordre alle til å komme å trene. Det er en gylden mulighet for å trene kontakt med sin hund med forstyrrelser rundt.

Onsdag: FØRSTEHJELPSKURS, Røde kors kl 18! Kurset holdes av veterinær Lisa Bergstrøm. Prisen er kr 50 for medlem og 150 for ikke-medl. Alle er hjertelig velkommen!

Torsdag: Fellestur rundt Lille Kongsvannet. Oppmøte ved parkeringa til anleggsveien, Osan-sida. Ved «stær-kassene». Kl 18
Om du er usikker på hvor dette er, send gjerne pm.
Da dette er en tur i regi av VHK ønsker vi ikke at de som deltar slipper sine hunder løse, i og med at vi trener hundene. Vis hensyn!
Husk kort lenke, og belønning for hundene på alle treningene, samt hundeposer.

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale. På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Så vennligst vent med sånt til etter endt trening om noen ønsker dette. Vi bruker vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt. Husk belønning for hundene.
Vipps nr 84188.

Stengt for kommentarer.