Uke 39: Treningsplan

Uke 39: Treningsplan

Mandag:
Egentrening ved Europris kl 18. Her har man mulighet til å trene på hva man måtte ønske med forstyrrelser rundt. Her er det også mulighet for å få hjelp av andre dersom det er noe du måtte plages med. Eksempel apport, kontakt, passering, lydighet, hverdagslydighet, innkalling etc.

Onsdag:
Fellestur i Svolvær-marka. Vi møtes ved Røde Kors hytta kl. 18.00. Dette er en tur hvor hundene skal være i bånd hele tiden, men vi går sammen og koser oss. Husk hundeposer! Det begynner å skjømmes litt i denne tiden, så refleks/lys kan være lurt på både hund og eier.

Torsdag:
Valpetrening Lofotkraft kl 17.30. Passer for valper opp til 12 mnd. Her vil vi trene på kontakt, innkalling, passering, miljø/sosialisering o.l. Treningen tar ca 30 minutter,
slik at ikke valpene skal bli så slitne.

Ringtrening ved Lofotkraft kl 18! Dette er en trening rettet imot utstilling, men vil likevel oppfordre alle til å komme å trene. Det er en gylden mulighet for å trene kontakt med sin hund med forstyrrelser rundt.

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale. På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Så vennligst vent med sånt til etter endt trening om noen ønsker dette.  Vi bruker vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt.

Husk belønning for hundene .
Vipps nr 84188.

Stengt for kommentarer.