Uke 3: Treningsplan

Uke 3: Treningsplan

Tirsdag:

Egentrening ved europris kl 18.

Dette er en trening hvor man kan få trent på det man selv måtte ønske, med andre hunder rundt. Her har du muligheten til å få tips og inspill fra andre. Passer for alle. Egentrening vil også si at man legger opp sin egen treningsøkt

Onsdag:

Fellestur kl 19. Oppmøte ved Trafostasjonen, Trollhøgda, herfra går vi innover annleggsveien i kongsmarka. På fellesturer arrangert av VHK skal alltid hundene holdes i bånd. Husk refleks og hundeposer!

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer.

Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta.

For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale.

På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Så vennligst vent med sånt til etter endt trening om noen ønsker dette.

Vi bruker vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt. Husk belønning for hundene.

Vipps nr 84188

Stengt for kommentarer.