Uke 16 – Treningsplan

Uke 16 – Treningsplan

Tirsdag kl 18.00 på Svinøya, «Sukkerbiten». Utstillingstrening. Vi trener på grunnleggende utstillingsteknik(start/stopp, stå, opp/ned, trekant etc) husk godbit og utstillingslenke. Dersom du ikkr har prøvd utstilling før er du hjertelig velkommen for å se hva dette går ut på. Vi møtes inne på lokalet uten hund for å planlegge før treningen starter.

Onsdag kl 18.00 Førstehjelpskurs på Røde kors huset. Veterinær Lisa Bergstrøm holder førstehjelpskurs for hund. For mer info se egen annonse. Vi håper å se mange hundeeiere på dette kurset.

Torsdag kl18.00, bytrening. Vi møtes ved Europris og går derfra en liten runde igjennom sentrum. En stopp på torget for noen øvelser, og så går vi vidre ned mot Amfi og tar noen øvelser der om det passer seg. Denne treningen passer for alle, og det vi ønsker å oppnå med denne type trening er at hunden skal kunne jobbe med sin eier under forstyrrelser av både andre hunder, trafikk og bylivet generelt. Husk refleks, lys, kort leiebånd, hundeposer og belønning for hunden. Dette er en trening hvor vi ikke skal la hundene leke og herje med hverandre, men være rolige og fokuserte med andre hunder rundt seg.

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale. På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Så vennligst vent med sånt til etter endt trening om noen ønsker dette. Vi bruker vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt. Husk belønning for hundene.
Vipps nr 84188

Stengt for kommentarer.