Uke 35 – Treningsplan

Uke 35 – Treningsplan

Mandag kl 18.00 Fellestur rundt Lille Kongsvannet. Oppmøte ved Trafostasjonen (Alsos-sida)

På fellestur arr av VHK skal alltid hundene holdes i bånd. Det er ikke ønskelig at hundene skal hilse på hverandre, de skal lære seg til å fokusere på sin eier på tur.

Siw Sørvaag Skaar

Onsdag kl 18.00, utstillingstrening på Wangsvik i osan, Vi trener på grunnleggende utstillingsteknik(start/stopp, stå, opp/ned, trekant etc) husk godbit og utstillingslenke. Dersom du ikke har prøvd utstilling før er du hjertelig velkommen for å se hva dette går ut på.

Roy Tore Valsnes

Søndag kl 18.00. Barn hunt. Sukkerbiten, Svinøya. Max 8 deltagere, «første mann til mølla». Påmelding på pm til u.t.

Merete Pedersen

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale.

På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Så vennligst vent med sånt til etter endt trening om noen ønsker dette.

Vi bruker vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt. Husk belønning for hundene.

Vipps nr 84188

Stengt for kommentarer.