Uke 41 – Treningsplan

Uke 41 – Treningsplan

Mandag kl 19.00, Egentrening, Sukkerbiten, Svinøya.
På disse treningene har man ansvar for eget treningsopplegg, med mulighet for å få tips/råd fra andre. Her kan man trene på ulike ting, med forstyrrelser rundt.

Torsdag kl 18.00, Fellestur Kongsmarka. Oppmøte ved innkjøringa til solbakken v/hovedveien
På turer i regi av VHK skal hundene holdes i bånd.

Alle treninger er gratis for Vågan Hundeklubbs medlemmer. Og for ikke medlemmer, så vil det være ett treningsgebyr på 30kr. Vi har vipps, så er enkelt å betale om dere ønsker å delta. For nye er det lov å komme å prøve et par ganger, og se om dette er noe for dere før man trenger melde seg inn i klubben/betale. På alle treningene er det ønskelig at man bruker kort leiebånd, og ikke lar hundene hilse. Vi jobber for å opprette ro og harmoni rundt andre hunder, og samarbeid med sin eier. Så vennligst vent med sånt til etter endt trening om noen ønsker dette. Vi bruker vanligvis å holde på i ca en time totalt fra start til slutt. Husk belønning for hundene.
Vipps nr 84188

Stengt for kommentarer.